POLKA CHICKS – VIULU JA VIINANTILKKA AANIA-21

Polka Chicks CD cover

Triosta duoksi muotoutunut Polka Chicks jatkaa arkistojen aarteiden ja itse sävelletyn kansanmusiikin parissa. Uudella levyllä kuullaan polkkaa kolmen kappaleen verran, ja mukana on lisäksi valssia, sottiisia sekä polskaa. Lauluissa naiseuden pimeimmät puolet paljastuvat: surut peitetään juomalla ja laulamalla, petolliselta mieheltä puhkotaan silmät ja rak- kaudettoman lapsuuden ennustukset muuttuvat todeksi.

Polka Chicks tuo suomalaisen melankolian rinnalle omaperäisen yhdistelmän iloista duuripoljentoa ja häpeilemättömän karuja tekstejä. Levyn laulujen takana on viulua ja mandolaa soittava Kukka Lehto, ja haitaristi Teija Nikun instrumentaalisävellykset tuovat levylle urbaania peli- mannimeininkiä. Onpa mukana myös yksi harmonikkamusi- ikin klassikko, Lasse Pihlajamaan säveltämä Bye bye polkka, jonka duo on pistänyt uuteen uskoon reippaassa Polka Chicks -hengessä. Levyn kymmenestä kappaleesta kahdessa vi- erailee norjalainen kitaristi Vidar Skrede.

Ääniä Records - akustisen musiikin julkaisija

Ääniä Records julkaisee akustista musiikkia. Lisätietoja ja linkit yhtyeiden kotisivuille löydät Artistit-linkistä. Ääniä-levyjä myy esim:

Levykaupat

Digitaalinen jakelu